Mehmed Alispahić novi igrač Željezničara

Dogovorena saradnja

Mehmed Alispahić novi igrač Željezničara

M. Šljivak

FK Željezničar je dobio još jedno pojačanje.

Novi igrač tima sa Grbavice postao je iskusni veznjak Mehmed Alispahić, koji je danas dogovorio saradnju sa Plavima, kao što je to SportSport.ba i najavio.

Alispahić je nedavno okončao saradnju sa tuzlanskom Slobodom, gdje je proveo proteklih godinu dana. Za njegove usluge se zainteresovao Željezničar sa kojim je na kraju i dogovorio saradnju.

On je sa višestrukim prvakom Bosne i Hercegovine potpisao ugovor na dvije godine i sigurno da će predstavljati odlično rješenje u veznom redu za Amara Osima.

Ovaj 31-godišnji veznjak je u protekloj sezoni odigrao ukupno 22 utakmice za Slobodu, a ostvario je učinak od jednog gola i jedne asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije Slobode nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je igrao za Šibenik, a u karijeri je nosio dres nekoliko poznatih klubova.

Karijeru je počeo u Iskri iz Bugojna, a zatim je igrao za Šibenik, Dinamo, Rijeku, Sarajevo i Al Ahli. Interesantno je svakako da je Alispahić jedno vrijeme nosio 'desetku' velikog rivala sa Koševa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi
Propalitet dosao u propali klub
36 3
GAziJA....
Od malih nogu je sanjao da igra za ZELJANU, bas kao i KRPIC..
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi