Neugodno iskustvo iza Baždarevića, igraču su trebala skoro dva dana da mu se izvini

Nakon meča Chateauroux Guingamp

Neugodno iskustvo iza Baždarevića, igraču su trebala skoro dva dana da mu se izvini

Admin Čaušević

Mehmed Baždarević koji je aplicirao i za selektora BiH već neko vrijeme sjedi na klupi Guingampa.

Guingamp je u petak gostovao fenjerašu Chateurauxu i slavio s 2:3, a Baždarević je u finišu meča imao veoma neugodno iskustvo.

Gosti su vodili s 0:3, ali su sa dva gola u tri minute pobjedu doveli u pitanje pa je u finišu meča izuzetno bilo napeto.

Strijelac prvog gola za goste Ronny Rodelin je u posljednjim momentima burno reagovao prema Baždareviću, a nakon dva dana stiglo je i izvinjenje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Zbog neprimjerene reakcije koje sam imao želim se izviniti treneru kojeg izuzetno poštujem. Moje riječi su posljedica frustracije kojoj nije mjesto na terenu", poručio je Rodelin.

Guingamp poslije prvog dijela sezone zauzima 15. mjesto na tabeli sa 20 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi