Baždarević ponovo želi na klupu Zmajeva: Nisam znao da se treba predati kandidatura

Iz Francuske se javio za SportSport.ba

Baždarević ponovo želi na klupu Zmajeva: Nisam znao da se treba predati kandidatura

Samir Mlaćo

Novi kandidat za klupu nogometne reprezentacije naše zemlje je nekadašnji selektor Mehmed Baždarević.

Baždarević je preko svog advokata predao kandidaturu, a kada smo ga kontaktirali potvrdio nam je navedenu informaciju uz riječi da žuri na teren kako bi odradio novi trening sa svojim Guingampom, francuskim drugoligašem.

"Da, predao sam preko advokata. Želim raditi opet, radio sam dobro, pa vidjet ćemo. Nisam znao da se treba predati kandidatura, pa sam sada to uradio preko advokata. Vidjet ćemo šta će biti", kratko je kazao Baždarević za SportSport.ba.

"Uvijek sam bio tu, uvijek sam spreman pomoći. Ko god bude izabran, podržat ću i biti tu za pomoći uvijek", dodao je popularni Meša.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Baždarević je Zmajeve vodio nepune tri godine na 25 utakmica. Pod njegovim kormilom igrali smo i za baraž za EP protiv Republike Irske, no nismo uspjeli proći dalje.

Jedini trofej sa reprezentacijom mu je Kirin Kup, a upisao je 14 pobjeda, pet remija i šest poraza.

Top Komentari

Sarbit2019
Nama nikada ugoditi prvo smo kukali nema Barbarez iskustva kockar ne ide u školu pa smo zakljucili da je bolje da to bude neko iz domace lige pa i tu ispostavilo da su i oni vodili 3 tima ukupno pa daj nam skupog pa nemamo para.Sad ne valja ni Baždarevic iako ima solidan skor sa reprezentacijom i trofej.Nije se rodio ko je narodu ugodio.Valjda cemo nekoga izabrati u PM
34 3
Neddim1
Moj Meša, pusti druge, ti si imao svoju priliku.
23 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi