Mehmedagić: Ako ponovimo pristup kao protiv Mladosti, možemo do povoljnog rezultata

Štoper Zvijezde 09 pred Zrinjski

Mehmedagić: Ako ponovimo pristup kao protiv Mladosti, možemo do povoljnog rezultata

Štoper Zvijezde 09 Haris Mehmedagić optimista je pred naredni susret njegovog tima protiv Zrinjskog.

On kaže kako je bitno da ekipa ponovi prisup koji je imala u susretu protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja kada je nedostajala samo realizacija.

"U ekipi je dobra atmosfera, vlada zajedništvo od prvog kola. Bez obzira na rezultate dobro se slažemo. Što se tiče Zrinjskog, dolazi jedna od najboljih ekipa u državi. Na nama je samo da ponovimo prisup kao u zadnjoj utakmici koji je bio jako dobar, samo je realizacija izostala. Nadam se da uz takav pristup možemo doći do povoljnog rezultata", rekao je Mehmedagić za SportSport.ba. 

Podsjetimo, ove dvije ekipe susreću se u 15. kolu Premijer lige, a utakmica je na rasporedu sutra od 13.30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi