12

Komentari (12)

hamdi kurtes
Sin ti je teška panjina hahahah
Manager
Treba Dala opet zvat ako nije vec
Opet Nepotizam u fudabalu to jest u BiH reprezentaciji, prvi slucaj je bio Safet Sušić i njegov necak Sven Tino Sušić, Safet ga je gurao u reprezentacii a on nikad nije nista prikazao, pa smo imali slucaj Semir Štilić, gdje je pod uticajem medija vrsen pritisak na Safeta da se da sansa Semiru Štiliću jer on je bio jedan od bolji fudbalera 2014 - 2015 godine u Poljskoj - Wisła Kraków postigao je 16 golova te sezone, Štilić je bio pozvan nekoliko puta u reprezentaciji ali nikad nista nije prikazao, e upravo takav je slucaj sa Kenanom Kodrom nekoliko puta ulazio je sa klupe u igri i nikad nista od njega i njegove igre iako on navodno trese mreze u Madjarskoj, kako kaze njegov otac meho Kodro, taman sam pomislio poslije one utakmice sa Luksemburgom da Kenan Kodro nikad vise nece igrati za reprezentaciju jer nije zasluzio, moze Kenan Kodro tresti mreze u Madjarskoj jer treso je mreze i Stilic mreze u Wisli Krakow pa nista od njegove igre u reprezentaciji BiH. Zar taj Meho Kodro nema oci da vidi da njegov sin nije za reprezentacije BiH, ne zaboravi Meho da je tvoj sin guran u reprezentaciji upravo zbog tvoga imena i prezimena, a eto sad ga ti guras, 100% garantujem da cemo brzo vidjeti ledja Mehi Kodri, isto kao sto je bilo sa Farukom Hadzibegicem. garantujem da i dalje mozemo sanjati evropsko prvenstvo nacija, kada u reprezentaciji imamo jednog panja Pjanica i naravno tandem otac i sin Kodro, vec sada vidim fijasko reprezentacije BiH u kvalifikacija za evropsko prvenstvo.
crni1000
Taj isti kenan je bio stalno pozivan u reprezentaciju prije nego sto mu je otac postao selektor, znaci nestima prica!
user1600442593
**** TI ON MAMU TJ SVOJU NENU, SVE DOK BUDE SE TAKO POZIVALO U REPREZENTACIJU PREKO VEZE NEĆE OD NAS NIŠTA BITI
Drakula
Ebem ti porodicu kodro i tebi i pjanicu i šehicu. KARAJ BOSNU
BogatiDijasporac
Karam ti majku nesposobnu, ****m li ti rod i porod. To sto si ti smrdljiva pizda pitarska i dusa prodana, ne daje ti za pravo da psujes Bosnu. Majku ti jbo svoju. Hrak, pljuc, homoseksualac bordo boje. Jos mi se nisi odazvao na poziv, pizdurino.
user1680358782
Ovi bolesni, zavidni, ne ljudi mrze sve druge pa i svoje.Kodro je među najboljim igračima u Mađarskoj normalno ga treba zvati. Sretno selektore želim tebi igračima sve pobjede.
user1600442593
Jake lige hahahahah pa tu i Civic igra u prvoj
user1680358782 - Pojma ti nemas o fudbalu, hajde idi cuvaj ovce na vlasicu, ponesi torbicu i frulu zasviraj.
Hix
Nije sramota zvat kenana, sin ti je red je da ga zives jos daje momak golove… sramota je kad zovnes retarda sehica, njega ni njegov otac nr bi zvao
Hix - Pojma ti nemas o fudbalu, hajde idi cuvaj ovce na vlasicu, ponesi torbicu i frulu zasviraj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.