Mehremić potpisao: Srce mi je ispunjeno dolaskom u Želju
Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Na Grbavici do 2019. godine

Mehremić potpisao: Srce mi je ispunjeno dolaskom u Želju

Adi Mehremić je danas zvanično postao novi igrač FK Željezničar.

U redove prvoplasiranog tima bh. šampionata Mehremić dolazi iz austrijskog St. Poltena, a sa Željezničarom je, kako je navedeno na klupskoj stranici, potpisao jednoipogodišnji ugovor.

"Moram priznati da mi je srce stvarno ispunjeno dolaskom u Željezničar. Velika čast, zadovoljstvo, ali i obaveza što ću nositi plavi dres i grb na prsima. Želim opravdati očekivanja svih što vjeruju u mene, sportskog direktora, stručnog štaba, kluba i navijača. Želim pokazati ono najbolje na terenu", kazao je Adi Mehremić nakon potpisa. 

Zadovoljstvo zbog realizacije transfera nije skrivao ni sportski direktor Saša Papac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobijamo igrača odličnih fizičkih mogućnosti. Može igrati na više pozicija u odbrani i očekujemo da donese dodatni kvalitet u našu igru", rekao je Saša Papac.

Mehremić igra na poziciji lijevog beka, a pokriva i poziciju centralnog defanzivca. U BiH je već igrao za Olimpik i Velež, te u inostranstvu za Senicu, Spartak Myjavu, Ruzomberok, Spartaks, Frydek Mistek.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Posjetilac
Sa kakvim oni ublehama potpisuju I time dokazuju da Željo nikad neće naprijed. Ovaj lik prošle godine ima samo 11 minuta odigranih u zvaničnoj utakmici. Uz sve to, samo su dokazali da I dalje niko nema plan kada je dolazak igrača u pitanju. Uvaljuju nam ih menadžeri, niti ga je ko gledao niti zna kakav je, da su bar utakmicu koju pogledali a uz sve to 26 godina ima I nikakve koristi ni sa te strane neće klub imati. Promijenio deset klubova I nigdje se nije uspio zadržati, dovoljno govori da ni Željo of njega neće imati ništa osim troška.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti