Meireles: Volim Liverpoolove navijače

Sutra igra protiv bivših suigrača

Meireles: Volim Liverpoolove navijače

Edmir Škorić

Na stadionu Wembley u Londonu sutra će se nogometaši Chelseaja i Liverpoola boriti za trofej engleskog FA Cupa.

Chelsea će pokušati protiv Liverpoola osvojiti prvi trofej u sezoni, a druga "meč-lopta" je 19. maja, kada će na Allianz-Areni u Minhenu igrati finale Lige prvaka protiv Bayerna. 
 

Londonski Plavi, dakle, imaju priliku spasiti sezonu i osvojiti jedan do dva trofeja u svega 15-ak dana. Veliku želju za trofejom ima i Raul Meireles, veznjak Chelseaja koji će se suprostaviti svojim bivšim suigračima.

 

"Ovo je za mene izuzetno važna utakmica jer je finale i kada sam stigao u Chelsea želio sam osvojiti trofeje. Eto, sada mi se ukazala prilika za to", izjavio je Meireles za thefa.com, dodavši:

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Volim Liverpoolove navijače. Žive za nogomet i stvarno su nevjerovatni. Liverpool je bio moj prvi 'engleski' klub i imam samo najbolje riječi. Bilo je dobro vidjeti ih kako  osvajaju trofej ove sezone, ali sada sam Chelseajev igrač i želim s njim biti prvak".
 

"Imam puno prijatelja među igračima i osobljem, ali ovo je jedna velika utakmica i želim pobijediti s Chelseajem", dodao je Portugalac.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.