Mekić: Vjerujem da možemo igrati zapaženu ulogu u Premijer ligi

Vukovi sa Otoke odradili pripreme na Vlašiću

Mekić: Vjerujem da možemo igrati zapaženu ulogu u Premijer ligi

S. Mlaćo

Juniori Olimpika vrijedno se spremaju za Omladinsku Premijer ligu naše zemlje. Mlade nade Vukova sa Otoke su sjajnim igrama protekle sezone izborili plasman u elitni rang.

Pripreme na Vlašiću iskoristili su i za odigravanje prijateljskih utakmica, odnosno uigravanje momčadi.

Trener Samir Mekić zadovoljan je viđenim.

"Prvi put smo na pripremama na Vlašiću i mogu samo da kažem da su uslovi vrhunski. Prvo što gledate kada ste na pripremama je na čemu će te trenirati, a teren na Vlašiću je vrhunski, kao i smještaj, te ishrana. Pripreme su bile pravi pogodak, došao nam je veliki broj dječaka u juniore, napravili smo selekciju i zaista je trebalo radi novih dječaka da svi provedu skupa šest-sedam dana i bolje se upoznaju", kazao je Mekić.

Mekić ističe da su mlade nade odigrale tri prijateljske utakmice, te da je sve je bilo po planu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dječaci imaju volju i želju da se prikažu u najboljem izdanju u Premijer ligi BiH. Ovaj vikend nas očekuje generalka i naredne sedmice starta prvenstvo. Novi smo, te će nam trebati vremena da se priviknemo, ali ja vjerujem u ekipi i vjerujem da možemo igrati zapaženu ulogu u Premijer ligi", jasan je Mekić.

Žrijeb parova za novu sezonu Omladinske Premijer lige održan je danas, a Olimpik će sezonu otvoriti domaćim susretom protiv FK Krupa. U drugom kolu u goste će FK Mladost.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi