Borovčanin iz Olimpika u Super ligu Srbije?

Veliki talenat tima sa Otoke

Borovčanin iz Olimpika u Super ligu Srbije?

S. Mlaćo

Juniori Olimpika naredne sezone igrat će Premijer Omladinsku ligu naše zemlje. Mladi Vukovi sa Otoke na završnici koja je odigrana na njihovom terenu osvojili su pehar prvaka i od naredne sezone gledati ćeo ih u elitnom rangu.

Jedan od junaka tima sa Otoke bio je mladi Miloš Borovčanin.

Borovčanin je rođen 26. decembra 2000.godine, a prije tima sa Otoke nastupao je za Jedinstvo iz Bihaća.

U žestokoj konkurenciji u seniorskom timu Olimpika nije dobio pravu priliku, ali ističe da mu je rad sa starijim i iskusnim kolegama mnogo pomogao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Borovčanin bi već ovog ljeta mogao napustiti tim sa Otoke s obzirom da je za njega usluge zainteresan jedan tim iz Super lige Srbije.

Kako saznajemo tim iz Srbije spreman je platiti i obeštećenje te preuzeti sva prava ovog velikog talenta, no sve će biti jasnije u narednokm periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti