Oko vrata križ, u ruci pivo i sočno obećanje: Došla je na stadion s đavoljim planom, ispunila ga je!

Scena iz Kolumbije

Oko vrata križ, u ruci pivo i sočno obećanje: Došla je na stadion s đavoljim planom, ispunila ga je!

Admin Čaušević

Kako bi sebi podigle popularnost scene u kojim influenserice i članice platformi za odrasle dolaze na stadion i snimaju sočne detalje. To je slučaj i sa Meksikankom Ashley Carolinom.

Carolina novac za život zarađuje objavom sadržaja za punoljetne. Sve to joj je donijelo ogromnu popularnost pošto samo na Instagramu ima preko milion pratitelja.

Vatrena Meksikana je navijačica Cluba Americe, jednog od najvećih meksikčkih klubova. Nedavno je posjetila i utakmicu tima za kojeg navija.

Prilikom dolaska na stadion dala je obećanje ako America pobijedi da će se ona skinuti i pokazati svoje atribute.

"Ako danas pobijedimo, skinut ću svoje pantole", napisala je 26-godišnjakinja u objavi, a na sreću njenih pratitelja to se i desilo.

Oglasi

Club America je sa visokih 3:0 bila bolja od Tijuane, a Carolina je otišla u jedno od loža stadiona te ispunila obećano. Pikantni snimak pogledajte ovdje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CyWJwXRtPMJ/?img_index=1[/instagram]

Ovakvi potezi nisu nikakva novost pogotovo ne u Latinskoj ili Južnoj Americi gdje navijačice vrlo često znaju pokazati svoje grudi, ali se Meksikanka odlučila za bombastičnu stražnjicu.

Jedna takva scena sa prošlogodišnjeg meča između Tigresa i Pachuce je izazvala ogromnu pažnju i postala je viralna na društvenim mrežama.

Nakon što je Andre-Pierre Gignac zabio gol jedna od navijačica podigla dres i svima pored sebe pokazala čime raspolaže.

Kako to obično bivša u današnje vrijeme scena je snimljena telefonom i ubrzo je postala hit, a zaluđena navijačica je dobila svojih 15 minuta slave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi