Melo: Ne želim se vratiti u Juventus, radije ću u Brazil

Melo ne ide u Juventus

Melo: Ne želim se vratiti u Juventus, radije ću u Brazil

Edmir Škorić

Brazilac koji je boravio dvije godine na posudbi iz Juventusa u Galatasaray, ne želi da se vrati u Torino.

Melo je u Galati za dvije godine osvojio tri trofeja, a sada mu je istekla posudba u Istanbul. On se, kako kaže, nema namjeru vratiti u Juventus, iako Galatasaray nije spreman da otkupi njegov ugovor.

"Otišao sam iz kluba i pridružio se Galatasarayju, gdje sam osvojio tri trofeja u dvije godine i neću se vratiti u Juventus", rekao je Melo, dodavši:

"Razgovarao sam s trenerom Antoniom Conteom i drugim ljudima koji su bili otvoreni za mene. Pitali su me želim li se vratiti, a ja sam rekao istinu: 'Ne želim!'". 

Nema ništa protiv da se vrati u Brazil... 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prije nego li sam otišao u Galatu, skoro sam potpisao za Sao Paulo. Imaju sjajne igrače kao što su Luis Fabiano, s kojim sam igrao u reprezentaciji. Ako bih mogao da igram za Sao Paulo, pristao bih naravno".

Navodno je za njegove usluge zainteresiran Flamengo, a Melo je u Brazilu posljednji put igrao 2004. godine, tada je bio član Gremija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.