Memišević: Nevjerovatno, ovo je kao san

Nakon poziva u reprezentaciju

Memišević: Nevjerovatno, ovo je kao san

Bh. selektor Mehmed Baždarević na spisak za predstojeće izazove odlučio je uvrstiti Samira Memiševića. 

Naš nacionalni tim će 29. maja u švicarskom gradu St. Gallenu odigrati prijateljski meč sa Španijom, nakon čega će učestvovati na Kirin Cupu u Japanu, a poziv za ove reprezentativne akcije po prvi put je dobio mladi defanzivac Samir Memišević iz redova FK Radnik. 

"Nevjerovatno, ovo je kao san. Potajno sam priželjkivao ovaj poziv, bile su naznake da bi mogao biti pozvan, ali kada sam vidio da sam na spisku olimpijske reprezentacije mislio sam da neće biti ništa od A tima", kazao je oduševljeni Memišević za SportSport.ba, dodavši:

"Nadam se da ću dobiti priliku u predstojećim utakmicama. Mislim da me selektor nije bezveze pozvao, ali svjestan sam i da vrijeme radi za mene. Stvarno iza mene je sezona iz snova", podvukao je Memišević. 

Memišević slovi za jednog od najboljih defanzivaca u bh. šampionatu i šanse da ostane u Bijeljini su minimalne. Veliki broj domaćih, ali i inostranih timova je pokazao interesovanje za njegove usluge. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi