Memišević: Očekujem otvorenu i zanimljivu utakmicu

Defanzivac Radnika pred meč

Memišević: Očekujem otvorenu i zanimljivu utakmicu

M. Jakovljević

Danas se na Bilinom polju igra utakmica Premijer lige između Čelika i Radnika iz Bijeljine sa početkom u 17.00 sati.

Obje ekipe su davno obezbijedile opstanak pa se očekuje dobra i otvorena igra.

Samir Memišević, jedan od najboljih defanzivaca u BiH, pruža izvanredne partije pa je  zato privukao pažnju selektora Mehmeda Baždarevića, mirno i staloženo dočekuje današnji susret.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sveli smo utiske od srijede, kad smo za klub postigli historiski uspjeh. Sad smo okrenuti današnjoj utakmici sa Čelikom. Spremni dočekujemo ovaj susret. Otkad sam ja u Radniku sve utakmice su bile interesantne i sa puno golova. Protiv Čelika smo prošle godine obezbijedili opstanak. Pošto smo i mi i oni obezbijedili opstanak očekujem otvorenu i intersantnu utakmicu koja će zadovoljiti gledaoce na stadionu, ali i one koji budu pratili prenos na TV ekranu", kaže Samir Memišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi