Memišević pakuje kofere? Gradski rivali u lovu na bh. fudbalera

Reprezentativac BiH napušta Groningen

Memišević pakuje kofere? Gradski rivali u lovu na bh. fudbalera

Povremeni reprezentativac naše zemlje Samir Memišević nalazi se na izlaznim vratima holandskog prvoligaša Groningena.

Nekadašnji defanzivac Radnika iz Bijeljine iza sebe ima odličnu sezonu u dresu Groningena, a iako s ovim klubom ima ugovor do 2019. godine, sve je izvjesnije da će ovog ljeta napraviti transfer.

Naime, u turskim medijima se špekuliše da su za Memiševićeve usluge zainteresovani aktuelni šampion Galatasaray i Basaksehir u kojem od ranije nastupaju Riad Bajić i Edin Višća.

Turci tvrde da su istanbulski klubovi 'zagrijani', te da su već u kontaktu s Memiševićevim agentom i Groningenom, no ne spominje se koji iznos bi iznos holandski klub pristao prodati bh. stopera. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Da su male šanse da ostane u Holandiji potvrdio je nedavno i sam Memišević, kazavši, između ostalog, da ima nekoliko opcija za nastavak karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi