Pohlepa Nerazzurra koči Nagatomov transfer

"Razočaravajući postupci Intera"

Pohlepa Nerazzurra koči Nagatomov transfer

Iako su se u Galatasarayju nadali da će ovog ljeta osigurati transfer Yuta Nagatoma, fudbalera Intera koji je proteklu polusezonu proveo na posudbi u turskom velikanu, sada su izgledi za takvo nešto drastično opali.

Naime, predsjednik Galatasarayja Mustafa Cengiz je otkrio da je Galatasaray ponudio 2.8 miliona eura za otkup Nagatomovog ugovora, ali da Inter sada želi skoro duplo više novca (4.5 miliona).

"Ponuda koju smo uputili za Nagatoma je najviša koju klub u ovom trenutku može uputiti. Inter nas je saslušao, ali onda zatražio skoro duplo više od onoga što smo mi ponudili. Razočaran sam ovakvim njihovim posutcima i sada samo možemo čekati na njihov odgovor", porčio je Cengiz, pa dodao:

"Nagatomo je bio jasan kada je izrazio želju da i dalje ostane u Galatasarayju".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Iako su u Galatasarayju doskoro mislili da su pronašli zajednički jezik sa Interom po pitanju ovog transfera, očigledno je da realnost nije baš takva.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti