Memišević ponovo u timu kola u Holandiji

Dobri nastupi bh. reprezentativca

Memišević ponovo u timu kola u Holandiji

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Samir Memišević ponovo je izabran u tim kola.

Groningen je u nedjelju odigrao 1:1 u gostima kod Heerenveena u 30. kolu holandske Eredivizije, a Memišević je ponovo odigrao svih 90 minuta.

Obzirom na dobru partiju na teškom gostovanju, Memišević je izborio mjesto u timu kola.

Osim njega, u timu kola su Castro (Heracles), Van Beek (Feyenoord), Beugelsdijk (Den Haag), Lozano (PSV), Zivech (Ajax), Van Ginkel (PSV), Rosheuvel (Roda), Muhren (Sparta), Schahin (Roda), Weghorst (AZ).

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ovo je za Memiševića već peti put da je u timu kola ove sezone, a zahvaljujući igrama na svojoj prirodnoj poziciji stopera, a ne na poziciji beka, što je igrao u reprezentaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi