Memišević u timu kola

Dobra partija bh. stopera

Memišević u timu kola

Adnan Beganović

Proteklog vikenda odigrani su susreti 24. kola holandskog fudbalskog prvenstva u kojem je Groningen našeg Samira Memiševića osvojio bod na gostovanju kod Venla (1:1).

Fudbaleri Groningena stigli su do vrijednog boda, a ako je suditi po izvještajima holandskih medija, bosanskohercegovački stoper pružio je još jednom dobru partiju.

Memišević, koji u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi, za svoju partiju protiv Venla nagrađen je ocjenom 7.7, a specijalizirani portal sofascore.com uvrstio ga je i u idealni tim 24. kola.

Pored Memiševića u idealnom timu 24. kola nalaze se Jones (Feyenoord), Chabot (Sparta), Beek (Feyenoord), Doan (Groningen), El Khayati (Den Haag), Van der Streek (Utrecht), Ziyech (Ajax), Idrissi (Alkmaar), De Jong (PSV) i Jahanbaksh (Alkmaar).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi