Groningen želi Kodru, problem cijena

Bh. napadač traži novi klub

Groningen želi Kodru, problem cijena

Bh. napadač Kenan Kodro će gotovo sigurno napustiti Mainz ove zime.

U njemačkom bundesligašu su očekivali mnogo više od Kodre, koji je u Mainz došao ljetos kao pojačanje iz Osasune, ali za vrijeme dosad provedeno u klubu taj epitet nije uspio opravdati.

Kodro je već u potrazi za novom sredinom, a sudeći prema pisanju inostranih medija, u ovom trenutku za njegove usluge je najviše zainteresovan Groningen. Klub sa sjevera Holandije čini sve kako bi doveo bh. napadača, međutim u ovom momentu problem predstavljaju finansijski zahtjevi koje traži Mainz.

Ipak, kako pišu mediji u ovoj zemlji, Groningen će do kraja prijelaznog roka pokušati pronaći način da realizuje dolazak bh. napadača na Euroborg.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

U ovoj sezoni Kodro je nastupio na deset utakmica za Mainz, a nije uspio postići niti jedan gol u zvaničnim utakmicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi