"Nismo dobili ponudu za Samira Memiševića"

Oglasili se iz Groningena

"Nismo dobili ponudu za Samira Memiševića"

Midhat Šljivak

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Samir Memišević (24) i ove sezone igra zaista odlično u dresu holandskog Groningena.

Memišević je sjajnim nastupima privukao veliku pažnju, a prethodnih dana se pojavila informacija kako 24-godišnjeg štopera želi dovesti ekipa AZ Alkmaar.

Međutim, u rukovodstvu Groningena tvrde da nisu dobili nikakvu ponudu za bh. fudbalera u proteklom periodu.

"Ništa ne znamo o ponudi Az Alkmaara. Možda je Samir čuo nešto od svog agenta, ali mi nismo dobili nikakvu ponudu ni iz kluba, a ni preko posrednika", rekao je sportski direktor kluba Hans Nijland.

Navodno je skaut AZ-a u nekoliko navrata gledao Memiševića i vrlo su zadovoljni onim što je prikazivao u dresu Groningena.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ugovor bh. fudbalera sa ovim holandskim timom veže do ljeta 2019. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi