16

Komentari (16)

Barca.forever
@green_dragon Auu sine ne seri bogati
Barca.forever
pardon, dole sam htio napisati
Noone
Samo me interesuje kako misli šutnuti loptu pod vodom.. Debilna ideja
Śmeker007
Pa ako je iko zadnjih 10 godina u Spaniji bacao pare to je mala barca, Gomes,Digne, Mathieu,Lenglet sve prosjecno fudbaleri, jos sad Dembele-Griezmann-Coutinho, jos najbolje izjava Coutinha dosao sam u klub da osvojkm Ligu prvaka, ono ih Liverpool s**** njegov bivsi klub, i onda lik opet s**** s Bayernom malu barcu poderao ih, i osvojio s Bayernom ligu prvaka, a da se ne vracamo na Romu itd ????? sprdancija od kluba tzv mala barca ????
BogatiDijasporac
Izjave krimosa Pereza o legendama Real Madrida govori koliko sve o tom klubu. Gurbeti :)))
YouTalkinToMe
Barcin gazija samo pikira objave o barceloni, opsjedut barcelonom, baci jedan te isti komentar i nazad u svoju rupčagu. Da nema objava o barceloni nikad žohar nebi ni izašao iz svoje rupčge.
Śmeker007
Buraz, ja gdje sam sve prosao tj gdje sam sve bio, o tome ti mozes sanjati pacenik jedan :* **mala barca** Jbg
dinass
Klaun je ono sto i treba Farceloni
Barca.forever
@dinass Bitno je sine da je vaš Alaba tito koji i treba najvećem lopovskom klubu.
Barca.forever
@dinass To je samo dokaz koliko ste ti i onaj skopidoo bolesni navijači Reala pa na svakom članku za Barcelonu pišete i komentarišete
Barca.forever
@dinass Navijači Barcelone ti ogadili farcu??? I onda sam ja dijete koje bombarduje sa nenormalnostima a ti pišeš farcu, pazi farcu.Koji je sine ***** farca znači?? Zamisli onda koliko se Real može zamrziti zbog kupovine utakmica i sudija..
Barca.forever
@dinass To to idi plačiii
green_dragon
Barca.forever au sine pa ti se sam sa sobom posvadja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.