Spektakl pod vodom nove zvijezde Barcelone
Foto - Memphis Depay

Memphis Depay u treningu

Spektakl pod vodom nove zvijezde Barcelone

M. Šljivak

Memphis Depay potpisao je nedavno ugovor sa Barcelonom.

Nizozemski ofanzivac ispunio je tako san i zaigrat će na Camp Nou stadionu, a od njega se svakako očekuju velike stvari.

Depay je nakon Evropskog prvenstva dobio nešto više slobodnog vremena kako bi se odmorio za nove izazove, ali bez treninga se jednostavno ne može.

Sjajni fudbaler odlučio se i na jedan veoma zanimljiv trening. Bazen je iskoristio kako bi odradio trening pod vodom, a pored fudbalskih pokazao je i bokserske vještine.

Depay je podsjetimo u Barcelonu stigao kao slobodan igrač iz redova francuskog Lyona.

Oglasi

Nevjerovatno je šta sve Depay čini kako bi zaigrao za Barcelonu

Memphis Depay pristao je na znatno smanjenje plate kako bi zaigrao za Barcelonu.

Katalonski klub ima ogromnih finansijskih problema. Nisu u mogućnosti da se previše razbacuju na plate fudbalera, a igrači nisu imali previše razumijevanja i gotovo niko nije pristao da mu se smanji plata.

Međutim, ono što je napravio Memphis Depay je zaista nevjerovatno jer je nizozemski fudbaler odlučio da prihvati i manju platu od one koja je dogovorena.

Depay je razgovarao sa čelnicima Barcelone. Apsolutno shvata situaciju u kojoj se nalazi klub i nije imao problem da prihvati za 30 posto manju platu od one koja mu je prvobitno ponuđena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Po novom dogovoru Depay će zarađivati oko pet miliona eura po sezoni, ali on je silno želio zaigrati za Barcelonu i novac mu nije bio prioritet.

Depay je prije Lyona i Barcelone igrao za PSV i Manchester United.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Klaun je ono sto i treba Farceloni
3 7
Śmeker007
Pa ako je iko zadnjih 10 godina u Spaniji bacao pare to je mala barca, Gomes,Digne, Mathieu,Lenglet sve prosjecno fudbaleri, jos sad Dembele-Griezmann-Coutinho, jos najbolje izjava Coutinha dosao sam u klub da osvojkm Ligu prvaka, ono ih Liverpool s**** njegov bivsi klub, i onda lik opet s**** s Bayernom malu barcu poderao ih, i osvojio s Bayernom ligu prvaka, a da se ne vracamo na Romu itd ????? sprdancija od kluba tzv mala barca ????
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi