Menadžer Ćavara "gura" u suspenziju
Zrinjski ima ponudu od 300.000 eura za mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine, te Plemići žele da Ćavar karijeru nastavi u Sloveniji

Ne želi da prihvati unosnu ponudu Maribora

Menadžer Ćavara "gura" u suspenziju · Saznajemo

E. Čaušević

Mladi reprezentativac BiH i fudbaler Zrinjskog, Marijan Ćavar, u januaru bi mogao napustiti ekipu aktuelnog prvaka naše zemlje.

Zrinjski već na stolu ima ponudu za ovog fudblera od Maribora, ali problem trenutno pravi njegov menadžer, koji tvrdi da Ćavar ima ponuda iz drugih zemalja, pa ne želi pristati na ponudu Slovenaca.

Plemići žele da Ćavar prihvati ponudu Maribora jer će u tom slučaju inkasirati oko 300.000 eura. U Zrinjskom su čak spremni suspendovati, tačnije ukloniti mladog fudbalera iz prvog tima sve dok ne bude ovaj slučaj riješen.

Ćavar je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 18 utakmica uz svim takmičenjima, te je upisao tri asistencije. Ovaj 19-godišnji veznjak sa Plemićima ima ugovor do ljeta 2019. godine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi