Menadžer Celtica smatra da je loš teren bio jedan od ključnih faktora za postignuti gol

Menadžer Celtica smatra da je loš teren bio jedan od ključnih faktora za postignuti gol

E. Škorić

Celtic je sinoć s 1:0 slavio u Zenici i tako izborio grupnu fazu Evropske lige.

Jedini pogodak u pobjedi Celtica nad Sarajevom postigao je talentovani francuski napadač Odsonne Edouard. Njega je pratilo dosta velikih timova, a sada menadžer škotskog giganta Neil Lennon potvrđuje da će on ostati u Celticu.

"Uvjeren sam da će Edouard i dalje biti ovdje nakon ponedjeljka navečer, odnosno nakon završetka prijelaznog roka. Zapravo, mislim da sam vrlo uvjeren da će svi biti ovdje", rekao je Lennon, pa je dodao:

"Ne želimo prodati nijednog igrača i mislim da to ne moramo uraditi u ovom trenutno. Možda bi bila skroz druga priča da nismo uspjeli da se plasiramo u grupnu fazu, ali sada nemamo problema".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Lennon je još jednom ukazao na loš teren na Bilinom polju.

"Sve se moglo dogoditi na tom terenu. Gol je bio jako dobro odrađen i Ryan je donio pravu odluku da šutira upravo zbog tog terena. Golman nije mogao zadržati loptu, a Edouard je pokazao sjajan napadački instinkt jer je sve pratio i pogodio. Ogroman gol za njega i za klub", dodao je menadžer Celtica.

Top Komentari

Arnel925
Teren je bio katastrofalan, upravu je
5 0
samoLagano
Cinjenica je da je teren vidio i bolje dane jer jednostavno svi su se okrenuli protiv celika cak i Alba koja odrzava teren
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi