Menadžer potvrdio gdje će Coutinho igrati u novoj sezoni

Sve se zna

Menadžer potvrdio gdje će Coutinho igrati u novoj sezoni

E. Škorić

Philipp Coutinho bio je u jednom trenutku otpisan iz Barcelone, ali čini se da će ostati član katalonskog kluba.

Brazilac je u januaru prošle godine došao kao veliko pojačanje iz Liverpoola za skoro 150 miliona eura, no nije opravdao očekivanja i poslan je na pousdbu u Bayern.

Minhenski klub nije želio da otkupi njegov ugovor, pa je nedavno morao da napusti Bayern, te se pojavio na treningu Barcelone. Prema riječima njegovog menadžera, ostat će u Barci.

"Ronald Koeman ga je nazvao odmah nakon finala Lige prvaka i rekao mu da ozbiljno računa na njega i da bi volio da se vrati. Čak se Coutinho i vratio ranije s odmora da ne bi izgubio momentum. Sve ukazuje na to da se Barca promijenila dramatično. Igrači poput Coutinha, Dembelea i Griezmanna su sada dio ekipe", rekao je menadžer slavnog ofanzivca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On ima ugovor s Barcom do ljeta 2023. godine, a prethodno je godinama žario i palio terenima Premier lige u dresu Liverpoola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti