Menadžer Spursa iskreno: City je zaslužio pobjedu!

Nakon boda na Etihadu

Menadžer Spursa iskreno: City je zaslužio pobjedu!

Midhat Šljivak

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino ima velikog razloga za zadovoljstvo nakon osvojenog boda na Etihadu kod Manchester Cityja.

Spursi su uspjeli stići zaostatak od 2:0 i doći do jednog boda, ali je City tokom kompletnog meča bio bolji tim.

Priznao je to i argentinski stručnjak koji tvrdi da je City trebao da pobijedi u ovom meču.

"Iskreno, bili su bolji i trebali su da dobiju ovaj meč. Jako sam zadovoljan rezultatom, posebno zbog činjenice da smo se vratili u meč nakon minusa od 2:0. Ovo je ogroman bod za nas u jednom izuzetno teškom meču", rekao je Pochettino nakon meča.

Tottenham je ovim bodom nastavio seriju nepobjedivosti. Trenutno su drugi tim engleskom Premiershipa sa 46 osvojenih bodova, šest manje od vodećeg Chelseaja.

Priliku da ih preteknu imaće sutra njihovo veliki rival Arsenal, koji kod kuće dočekuje ekipu Burnleya.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi