Menadžer već stigao u London: Emery pronašao zamjenu za Ramseyja

Argentinac uskoro potpisuje?

Menadžer već stigao u London: Emery pronašao zamjenu za Ramseyja

Aaron Ramsey će gotovo sigurno po završetku sezone kao slobodan igrač napustiti Arsenal i otisnuti se ka Italiji.

Zbog toga je trener Unai Emery krenuo u potragu zanjegovom zamjenom, koja bi trebala na Emirates stići već ove zime.

Emery je, navodno, Ramseyjevu zamjenu našao u liku svog starog poznanika Evera Banege.

Španski mediji špekulišu i da je Banegin menadžer već stigao u London kako bi sa čelnicima Arsenala finalizovao transfer 30-godišnjeg Argentinca iz Seville.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Banegin transfer bi trebao koštati Topnike 20 miliona eura, a iskusni veznjak bi, ukoliko do istog i dođe, u Londonu ponovo udružio snage sa Unaijem Emeryjem, stručnjakom sa kojim je svojevremeno sarađivao i u Sevilli.

Podsjetimo, Banega se na ljeto 2017. godine vratio u Sevillu nakon jednogodišnje epizode u Interu. U svojoj karijeri je nastupao još i za Bocu Juniors, Valenciju, Atletico Madrid i Newell's.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi