Menalo: Metalleghe je nepoznanica

Jajčani gostuju na Pecari

Menalo: Metalleghe je nepoznanica

M. Maksimović

Poraz od Mladosti u prošlom kolu pokvario je donekle dobru atmosferu u timu Širokog Brijega koji je prethodno vezao dvije pobjede. 

Nakon Čelika savladana je na domaćem terenu Krupa koja je za Širokobriježane bila nepoznanica, baš kao i Metalleghe koji će na Pecari gostovati večeras. Potvrdio je to i mladi Luka Menalo

“Metalleghe je za nas još uvijek na neki način nepoznanica, iako u timu imaju dosta igrača koji su u prošlosti igrali Premijer ligu i koji nesporno imaju kvalitet. Moramo se svi maksimalno potruditi kako bismo pobijedili. Meč je vrlo važan i zbog popravljanja samopouzdanja i ukupnog dojma nakon poraza od Mladosti u prošlom kolu“, rekao je Menalo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Branko Karačić ni danas na raspolaganju neće imati Ivana Crnova, dok je ovog puta odsutan i Slavko Brekalo koga će u timu zamijeniti Boris Pandža koji je dosad strpljivo čekao priliku sa klupe za rezervne igrače.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije