Menalo napušta Dinamo i odlazi u Poljsku?

Nije se naigrao u hrvatskom prvaku

Menalo napušta Dinamo i odlazi u Poljsku?

S. Mlaćo

Luka Menalo bi već ove zime mogao napustiti redove zagrebačkog Dinama. Menalo je na Maksimir stigao iz Širokog Brijega i potpisao ugovor na pet godina, međutim nije se izborio za mjesto u žestokoj konkurenciji.

Dinamu ide sjajno, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi, pa Nenad Bjelica ne mijenja dobitnu kombinaciju.

Menalo bi svakako vjerovatno želio pronaći klub u kojem bi imao veću minutažu i priliku da pokaže svoje kvalitete.

U posljskim medijima su se pojavile informacije da je Gornik Zabrze zainteresiran za nogometaša koji je upisao i dva nastupa za A reprezentaciju naše zemlje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Opcije za krilne pozicije u Gorniku ove zime su Erik Daniel iz Ruzomberoka, te upravo Menalo.

Poljaci ističu da je Menalo u Dinamo stigao kao veliko pojačanje, no nije se uspio izboriti za mjesto u timu. Navodno bi se radilo o pozajmici, ali sve će biti jasnije u narednim danima.

Promo

Top Komentari

pogba69
Znači još jedna propala karijera
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi