19

Komentari (19)

emanuelmacron
treba sad prepustit ovu repku ,srbima i hrvatim, da se mi Bosanci ne blamiramo ,nije ovo nas nivo,ovo je za nacije sa slabijim karakterom.
kondor11
Po meni danas selektor izgubio tekmu pjanic i krunic ne znaju uopste koje pozicije su igrali čivić zalutao u fudbal covjek direktni krivac za poraz ali realno i nismo za sp kad nas finci tamburaju
Alen23
momak je rekao kako treba repka dok je Dzeke Pjanica oni su mahalasi treba dat nekom kome je stalo do repke a Dzeki je najvise valjala i Pjanicu realnk Ciro im je ****vo mater svima trener sa karakterom nije se plasio imena nekog igraca
Eduard
Poturili momka da daje izjavu, gdje su bili pjanic, krunic i ostale zvjezde da poture svoju go*icu pa da izadju pred kamere.
Prazina
Minimalno 6 Hrvata plus Grande Nemanja Bilbija + ostali najkvalitetniji. To je formula za uspjeh. A sad vi vidite da li želite?
K79
pa de nabroj te hrvate bas me zanima na koga mislis ?
Prazina
Evo: Hrvat A, Hrvat B, Hrvat C, Hrvat D, Hrvat E, Hrvat F.......... Nevažno je, najjači su
PlavoBijeli1921
kostro
Yebo li vam Vico mamu
konjnakvadrat
Motaj kablove,izbusi loptu sarafcigerom
Mevliino
Momak mora igrat prije Prevljaka
Hix
Prije prevljaka mora igrati bilo ko
EmirEmir111
Prevljak sazrio za prve federalne.
BiHScout
Civic igra menalo ne, cimirot igra demirovic ne, pa sta ti onda mislis da postignes? Boris se za hdzikadunica , koji je imo mbappea kod sebe i nije mu dao ni sansu da nesta pokaze, i opet ga stavis na klupu. Sve to govori i treneru a i o savezu, jer je to sve politika, nista drugo. Civic je jedan od najgori fudbalera koje sam do sad vidio!!!
Gari Garinča
Ovaj momak je trebao biti starter danas, ali .........
Mackintosh
Finski skijasi razguzise nase tarabe. Gigovic namjestio! hahahahahahahahahahahahahahahaha
Alfred
**** ti cijelq BiH mater i Gigović usput, smrdo jedan
kostro
Cuj ugled,ma nemate vi nista klosari
Nije.bitno
Momak najmanje kriv
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.