Menalo zna u kojem klubu želi igrati naredne sezone
Foto: NK Olimpija/Facebook

Briljira u dresu Olimpije

Menalo zna u kojem klubu želi igrati naredne sezone

Luka Menalo ove sezone slovi za jednog od najboljih fudbalera u Prvoj ligi Slovenije.

Mladi fudbaler je dolaskom u Olimpiju iz Ljubljane uspio da u potpunosti 'oživi' karijeru, a kako je u međuvremenu zabio osam golova i isto toliko asistirao, nagradio ga je i Robert Prosinečki uvrštanjem na spisak za predstojeće reprezentativne utakmice. 

Slovenci danas čine sve kako bi Menalo ostao na Stožicama i nakon što mu istekne posudba, međutim njegovi planovi su drugačiji, naredne sezone se vidi u samo jednom klubu - Dinamu.

"Trenutno sam fokusiran samo na svoje igre u Olimpiji, a naredne sezone želim ponovo biti na Maksimiru", prenose slovenski mediji Menalove riječi koje su, kako navode, bile 'hladan tuš' na najvatrenije navijače kluba iz Ljubljane.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Menalo inače ima ugovor s Dinamom do 2023. godine. Na Maksimir je došao iz Širokog Brijega kao jedan od najvećih talenata bh. fudbala, ali kako se nije najbolje snašao, otišao je na posudbu u Olimpiju i napravio više nego dobar potez za svoju karijeru.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi