Olmo svjetan situacije: Ovo je velika prilika

Dinamo protiv Šahtara igra bitan meč

Olmo svjetan situacije: Ovo je velika prilika

Edmir Škorić

Dinamo sutra protiv Šahtara igra jako važnu utakmicu grupne faze Lige prvaka.

Dinamo bi pobjedom nad ukrajinskim prvakom vjerovatno osigurao evropsko proljeće drugu godinu zaredom, a i došao bi korak bliže osmini finale Lige prvaka.

"Atmosfera je super kao i uvijek. Dobro smo se pripremili nakon prve utakmice, ulazimo s dvije pobjede u Kupu i jednom u prvenstvu. Sutra se vjerojatno igra za povijest, a svaki nogometaš sanja da jednom igra takvu utakmicu. Mi sutra imamo takvu priliku i sigurno ću dati sve od sebe da u tome uspijemo", rekao je Olmo dan prije utakmice.

Nakon tri kola Dinamo je drugi s četiri boda kao i Šahtar, no Ukrajinci imaju lošiju gol-razliku. City je prvi, a zadnja je Atalanta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Susret na Maksimiru igra se sutra od 21 sat.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Dosad je bio nesvjestan.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi