Mendes radi na novom velikom transferu u Italiji

Prijelazni rok traje do 2. septembra

Mendes radi na novom velikom transferu u Italiji

A. Čaušević

Jorge Mendes je jedan od najutjecanijih fudbalskih menadžera današnjice i zaustpa neke od najboljih igrača na planeti. 

Među igračima koji su pod njegovom zaštitom se nalazi i Andre Silva, odlični portugalski napadač koji nema mjesta u Milanu.

Prema pisanju Gazzette dello Sport Mendes posljednjih dana intenzivno radi na pronalasku novog kluba za svog "štićenika".

Andre Silva je prošle sezone bio na posudbi u Sevilli, a nedavno je bio pred potpisom za Monaco, ali Rossoneri i Kneževi nisu uspjeli pronaći zajednički jezik.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mendes je namjeravao Silvu odvesti u Wolverhampton, ali mu to nije uspjelo za rukom jer je prijelazni rok u Engleskoj okončan u četvrtak.

Inače, prijelazni rok u Italiji traje do 2. septembra do kada će Mendes imati krajnji rok da pronađe novu destinaciju Silvi.

Top Komentari

hame
ovaj clanak sam mogao i ja napisati, istina malo bi se pomucio da smislim ovakav naslov
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi