Dogan se pridružio FK Sarajevo

Klub ozvaničio saradnju

Dogan se pridružio FK Sarajevo

H. Zilić

FK Sarajevo pojačao je svoj stručni štab.

Akademiji Bordo tima pridružio se profesor Centra za edukaciju NS/FS BiH, Mensur Dogan.

"U proteklom periodu intenzivno smo radili na jačanju sportskog segmenta kluba, kako u prvom timu tako i u našoj Akademiji. Napravljena je ozbiljna analiza rada, kao i plan i strategija za naredni period. Veoma sam sretan što će se radu Akademije u narednom periodu priključiti gospodin Dogan", rekao je Emir Hadžiž i dodao:

"Svi koji prate bh. fudbal sigurno znaju da se radi o izuzetno kvalitetnom stručnjaku koji je u svojoj karijeri napravio vrlo zapažene rezultate u radu sa mladim fudbalerima i siguran sam da će svojim iskustvom i znanjem dodatno unaprijediti Akademiju."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gospodin Dogan će biti zadužen za kompletan trenažni proces i analizu rada trenera u Akademiji, zajedno sa direktorom Akademije, Aleksandrom Borojevićem, istakao je klub na svojoj zvaničnoj stranici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

FahroKonjHodzic
ovo oni propalitet s televizije obruko se u hadjicima zamal ispali nisu snjim u nizi rang
1 17
visokohz
Bravo
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi