Mensur Dogan novi direktor Akademije FK Sarajevo

Potvrđeno

Mensur Dogan novi direktor Akademije FK Sarajevo · Zvanično

Edmir Škorić

Profesor Centra za edukaciju NS/FS BiH, Mensur Dogan, novi je direktor Akademije FK Sarajevo.

On se u julu ove godine pridružio bordo kolektivu i bio je zadužen za kompletan trenažni proces i analizu rada trenera, a od danas je zvanično imenovan na funkciju direktora Akademije.

Dogan posjeduje UEFA Pro licencu i ima dugogodišnje iskustvo u rukovođenju procesima u omladinskom i seniorskom fudbalu.

Mensur Dogan je sportskoj javnosti poznat kao vrhunski stručnjak koji je u svojoj karijeri napravio vrlo zapažene rezultate u radu sa mladim fudbalerima i sigurno je da će njegovo imenovanje na ovu poziciju dodatno unaprijediti Akademiju koja ostaje jedan od najvažnijih prioriteta u radu FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dosadašnji direktor Akademije, Aleksandar Borojević, ostaje član Sarajeva na funkciji tehničkog koordinatora Akademije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
još jedan znak rasula u klubu.
2 7
BijeliBordo
Sretno Mensure, akademija je naša budućnost!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi