Mušija: Djeca su plakala u svlačionici, ovo danas je poraz i za nas i za Želju

Prvi čovjek Mladosti za SportSport.ba

Mušija: Djeca su plakala u svlačionici, ovo danas je poraz i za nas i za Želju

E. Škorić

Fantastična utakmica odigrana je danas na Grbavici, viđeno je čak osam pogodaka, dva isključenja, penal... Na kraju - 4:4.

Podjela bodova koja vjerovatno nikoga ne čini sretnim. Željezničar je ostao bez toliko željene pobjede, mada je i bod u jednom trenutku bio daleko (Mladost vodila 4:2 u 89. minuti op.a). S druge strane, gosti iz Kaknja itekako žale za prosuta dva boda, jer su bili tako blizu da nanesu Plavima novi poraz.

Dakle, stiče se dojam da je i jedniam i drugima taj bod malo, a nakon utakmice za SportSport.ba je govorio prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija.

"Ne mogu još detaljnije komentarisati suđenje, nisam sve dobro vidio. Ono što je dao direktan crveni karton, to nije bio ni faul", rekao je Mušija.

Prema njegovim riječima, danas je ovaj remi poraz i za jednu i za drugu ekipu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Djeca su plakala u svlačionici. Ništa nismo dobili, osim što smo masakrirani za Tuzla City, a Željezničar nije ništa dobio jer je izgubio bitku za Evropu. Ovo je poraz i nama i Želji", dodao je prvi čovjek Mladosti.

Što se tiče spornih momenata, kazao je da će sagledati sve naknadno, pa tek onda dati neki konačan sud, ali smatra da je bilo sudijskih odluka koje su išle na štetu njegovog tima.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582376900
Cuj nije bio faul, kako te nije sramota..!!? Crveni ko suza..
16 101
Samsung
Iako nas tj. ŽELJU kradu sudije iz utakmice u utakmicu prije ove, mene kao navijača Želje je ipak sramota nakon današnjeg suđena ovog napaćenog sudije koji veze sa životom nema. Sramotne izjave mazluma od trenera iz kola u kolo, šprdanje sa klubom itd itd Svaka čast Mladosti, zaslužili ste mnogo više od ovoga boda. I Osim ako ima trun obraza trebao je dati otkaz prije 2 mjeseca, sada je već sve ionako otišlo u tri lijepe.
55 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi