Prvi razgovori večeras obavljeni u Zenici

Mensur Mušija u FK Mladost želi dovesti Kenana Horića

9

Komentari (9)

MLADOST
Da li ćemo izboriti Evropu ili ne, vidjet ćemo, naša PL je itekako nepredvidiva, ali činjenica je da se u Mladost dovode odlična pojačanja za našu PL. Također, činjenica je da imamo, sa ili bez Horića odličan tim, ali sa njegovim eventualnim dolaskom, pa makar i polusezonu, bili bi dobro stabilniji. Ne može se sporiti, trud, ispravan rad i pristup odigravanju nastavka sezone, ustvari može sporiti samo onaj sitniš u duši, kojem smeta sve što nije njegovo. Mladost je kvalitet, a uz to je naša.
nemozetako
Svaka cast, samo naprijed. Pozz iz crvenom bojom obojenog Mostara :)
rodjak
Mladost ako dovede Horica imace jednu od najjacih ekipa PL.Dobro su poslozeni na svim pozicijama i ja ih vidim kao velikog kandidata za izlazak u Evropu.Ljudi rade posteno i neka idu u Evropu,zasluzuju
redbull
Mladost ako dovede Horica, ide u evropu. Vi seljani i dalje laprdajte u prazno, vise pratite komentare na objavama, nego fudbal. Horic ako dodje, bit ce najvece pojacanje lige!
Alkma
Pa smijite se i podrugujte se solidan i konkurentan tim ovima sto se bore za evropu
DamirT
Cuj najveci kandidati za izlazak u Evropu hahaahahah.Doveli raspale igrace koji nigdje drugo ni ne mogu igrat i odjednom kandidati za izlazak u Evropu
VladaFBIH
Horicu je mjesto u Celiku
nemozetako
Nemate vi para da dovedete nikoga iz cetvrte lige a kamoli nekoga iz inostranstva.
plavi kanarinac
E jebem ti krv cuj najveci kandidati hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.