Trener FK Sloga Tojšići

Mensur Šmigalović: Bolji su i kvalitetniji, mi se moramo "vaditi" negdje drugo

M. Šljivak

Sloga iz Tojšića doživjela je težak poraz kod velikog rivala Bosne u Kalesiji rezultatom 4:0.

Trener gostujućeg tima Mensur Šmigalović je domaćem timu čestitao na zasluženoj pobjedi.

"Ušli smo dobro u meč, imali smo izglednu šansu i da smo je iskoristili utakmica bi otišla u drugom smjeru. Primili smo potom gol iz prekida, da bismo u nastavku primili gol na loše postavljenu odbranu i sve je krenulo. Pokušao sam izmjenama i kada sam htio malo razdrmati ekipu primili smo treći gol", rekao je Šmigalović, te je dodao:

"Zaslužena pobjeda Bosne. Oni su pokazali da su bolji i kvalitetniji. Čestitam im, a nama preostaje da radimo dalje. U zoni smo ispadanja i probaćemo da se izvadimo. Uvijek ima naredna utakmica. Moglo je bolje, ali individualne greške, koje su bile amaterske su nas koštale", istakao je trener Sloge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi