6

Komentari (6)

Ebiga na granici je BiH pa ja mislio pola Metkovica u BiH a druga polovinau Hrvatskoj.
guti7
Nema nista sporno u tekstu. Manite se cjepidlacenja. Tema teksta nisu stil recenice i poredak rijeci u recenici. Nema potrebe prepirati se oko Metkovica. Svi znamo gdje je.
Refiksabanadzovic2
Debilu jedan znas li ti gdje su Metkovici,logicno da su u Hrvatskoj,trebas ti malo sebi pojasniti neke stvari
Molim ove glupe novinare da mi pojasne gdje je Metkovic da li u Hrvatskoj ili u BiH. Citiram: "Naime, ova 23-godišnja djevojka vrsna je nogometašica i standardna prvotimka Neretve iz Metkovića, ekipe koja se natječe u Prvoj hrvatskoj ligi." Kako to da zenska nogometna ekipa Neretva iz Metkovica bude u prvoj Hrvatskoj ligi, jos jednom gdje su Metkovici, da li su u Hrvatskoj ili u BiH.
Refiksabanadzovic2
Debilu jedan znas li ti gdje su Metkovici,logicno da su u Hrvatskoj,trebas ti malo sebi pojasniti neke stvari
Aduka
U Svicarskoj serem ti se u geografiju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.