14

Komentari (14)

Mackintosh
Sta smeta sto je Mersi 36? Uskoro ce vam prosjek godina cijele ekipe bit 36 hahahahahahaha
damir83
Nevjerovatna glupost ! Pa nije on Dzeko ?
damir83
Znači ne slazete se ? Pa volim inja Mercu ali ljudi kako da se napreduje sa starim igračima ? Pa nije on Ronaldo da igr da 38. Treba novac trošiti za mlade obećavajuće igrače !?
user1603952710
Ubitacna tridesetsestogidisnja devetka sa prosjekom golova sest po sezoni. Napadac tipa - Rasni.
BordoBijeli_exyu_sa
Spartak ostaje Spartak
Matic
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Ahmetovic je spreman za pola sata igre max,njegovi pola sata kao mešanoviceva citava utakmica. Merso je uvijek pruzao dobre partije i maksimum svoj. Nek ostane do 40-te godine. IBRAHIMOVIC ZA SIROTINJU
Husrefbeg22
Ima li iko mozga u Upravi Sarajeva. Ahmetovic je dao svoje najbolje godine i sada se moze baviti fudbalom rekreativno a ne profesionalno. Zar niti jednoga napadaca nisu doveli? A fale i krila? Dabogda da postignemo 1 gol u pet utakmica? Jedino ako nam sviraju penal ili protivnicki tim postigne autogol. Dabogda na hajr! Ali sve su prilike da s ovim igrackim kadrom samo mozemo ocekivati jos gore nego u proljetni dio sampionata. Kada god pomislimo gore ne moze ono nas nasa direktorica uvijek uvjeri da moze jos gore.
GiS
Igrat ce za male pare, tu ce biti vise radi atmosfere, gdje ce biti 3 spic, a svojom odanoscu prema klubu je zasluzio novi ugovor. A ima klub planove s njim kao trenerom, tako da..
Sanin_Mostar
Haha posteno xD
Jadnimi
E moj beže,ti i fudbal ste dvije mjesne zajednice
Mackintosh
@Husrefbeg22 Jesil se to nasikiro bez razloga? Nece vam trebat ni penali, ni slucajni autogolovi. Utakmice ce se namjestat, kao i do sad sto ste uspjesno radili.
Mahatma.Barbie
Idemo Merso maaajstore. Nabijte nogom Cmiljanice, i dovedite spremnog nešto nižeg, bržeg napadača.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti