8

Komentari (8)

DadiG
Jedan od mojih najdražih igrača ikada. Sve najbolje Merso
Shaba
Kad igras srcem ljudi to vide i kad te ne ide. Hvala za sve veliki gospodine. Covjek najstariji a najborbeniji, kad ide gledas majstorije, kad ne ide gledas beskompromisnog borca. Nema se ovom covjeku sta prigovorit.
BordoBijeli
Merso je zasluzio da bude sef strucnoga staba!!! MERSO MAJSTORE HORDE SU UZ TEBE!!
pjanke.sa
Jeste ali neka krene od kadeta, nemoj da se uci na prvom timu majke ti.
Husrefbeg22
Ja ipak mislim da je on premalo dao golova koliko je utakmica odigrao. Da nije propustio onolike zicere bilo bi sigurno preko 100 golova.
Comandini
Prelazi u Igman Konjic. Igrao sa Zebom u Slobodi. Poy
Tas14
Sad nam treba napadac kao Merso u najboljim danima i jos mnogo, mnogo kvalitetnih igraca…. Kako ocekivati rezultate dobre kad su pojacanja katastrofalna!? Hvala ti Merso za sve!
Hordas_00
Mersoo je igračina i ljudina samo takva
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.