Sarajevo predstavilo "novo lice" na treningu, navijačima je izmamio osmijeh na lica

Ahmetović posjetio saigrače

Sarajevo predstavilo "novo lice" na treningu, navijačima je izmamio osmijeh na lica

E. Škorić

Sarajevo nije impresioniralo u prva dva meča proljetnog dijela sezone, ali još uvijek ima osam bodova prednosti u odnosu na konkurente.

Bordo tim se sprema za duel sa Širokim na Pecari, što će biti još jedna jako teška utakmica nakon derbija sa Željezničarom i Zrinjskim, a svoje saigrače podsjetio je Mersudin Ahmetović.

Golgeter s Koševa već neko vrijeme pauzira zbog teške povrede, ali redovno prati svoje Sarajevo, a na treningu je oduševio svoje saigrače. Nakon objave Sarajeva, oduševljenje i osmijeh na licima navijača.

"Merso, vraćaj se", mnogi su komentari, svjesni da bi njegovo iskustvo i njegov napadačk kvalitet sada bili itekako potrebni u završnom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

#GuessWho l “Novo” lice na jučerašnjem treningu. Možete li prepoznati o kojem igraču je riječ? 🤔 #BordoPorodica 🔴⚪️

Posted by FK Sarajevo on Tuesday, March 9, 2021
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Novo lice Ahmetovic star 35 godina i 7 mjeseci bez treninga. Dobro vas je Hadzic unazadio. Bili ste najbolji a sada niste nista bolji od Zelje Borca Tuzle, od Zrinjskog ste cak slabiji kvalitetom. U svakom slucaju ja vam zelim srecu i titulu. Draze mi je da je uzmete vi nego bilo ko drugi kad vec mi to ne mozemo.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi