Mešanović dva puta asistirao za Maribor, Kapić pogodio

Slovenska liga, šesto kolo

Mešanović dva puta asistirao za Maribor, Kapić pogodio

S. Bošković

Bh. napadači Jasmin Mešanović i Rifet Kapić imali su dobre nastupe za svoje timove u šestom kolu slovenske lige. 

Jasmin Mešanović je u pobjedi Maribora protiv Krškog rezultatom 3:2 upisao dvije asistencije. On je prvo u 17-oj minuti igre asistirao Bajdeu za gol, a onda je 15 minuta prije kraja i asistirao za Bohara. 

Za Krško su pogađali Kovačić u 63. minuti susreta i Škrbić devet minuta prije kraja. Ipak, Pihler je duboko u sudčevoj nadoknadi donio Mariboru tri boda. 

Rifet Kapiće se upisao za strijelce u dresu Gorice koja je sa 3:1 u gostima savladala Triglav. Domaći tim poveo je preko Poplatnika u 26. minuti susreta, a upravo je Kapić poravnao rezultat u 57. minuti susreta. 

Gorica je do pobjede došla preko Edafea i Gulića u 84. i 86. minuti utakmice. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi