Mešanović u timu kola u Sloveniji
Bh. internacionalac je u proteklom kolu Prve lige Slovenije postigao dva pogotka u pobjedi Maribora nad Goricom 2:0 (Foto: EPA)

Zabio dva pogotka Gorici

Mešanović u timu kola u Sloveniji

Bh. napadač Jasmin Mešanović u posljednje vrijeme pruža sve bolje partije u dresu Maribora. 

Premda se minutažom baš i ne može pohvaliti, svaku priliku koju dobije ovaj nekadašnji napadač Zrinjskog koristi na pravi način, što se moglo vidjeti i na posljednjoj utakmici protiv Gorice u kojoj je njegov tim slavio s 3:0.

Dva od tri pogotka su bila upravo Mešanovićevo djelo. Postigao ih je za manje od pola sata, pa je na kraju, očekivano, našao mjesto u timu kola prema izboru zvanične stranice Prve lige Slovenije.

Osim Mešanovića, najboljih jedanaest čine još: Janžeković, Šturm, Dobrovoljc, Ivković, Brelc, Savić, Pihler, Kronaveter, Vancaš, Šušnjara.

Mešanović je ove sezone postigao pet pogodaka, a na svom kontu ima i tri asistencije.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Top Komentari

Kai Kaii
maribor mu i jest plafon
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije