Mešanoviću se sprema novi ugovor?
Foto: EPA

Od 2017. u Mariboru

Mešanoviću se sprema novi ugovor?

Bh. internacionalac Jasmin Mešanović uskoro bi trebao produžiti vjernost Mariboru, javljaju mediji u Sloveniji.

Nekadašnji fudbaler Zrinjskog, Čelika i Slobode na 'Ljudski vrt' je došao u ljeto 2017. godine i u međuvremenu se predstavio u vrlo dobrom svjetlu, a kako mu uskoro ističe ugovor, u Mariboru nemaju dilema po pitanju toga.

Mediji u Sloveniji pišu da su u Mariboru zadovoljni sa Mešanovićem i da mu namjeravaju ponuditi novi ugovor kako bi i u budućnosti nosio dres 'viola', a nagrađeni bi još trebali biti Amir Dervišević, Sandi Ogranec i Jasmin Handanović.

U Mariboru navodno žele što prije riješiti pitanja oko novih ugovora kako bi se mogli okrenuti sastavljanju igračkog mozaika za sljedeću sezonu.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Podsjetimo, Mešanović je od dolaska u Maribor odigrao 101 utakmicu i pritom je postigao 23 pogotka uz 15 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi