Messi pred ulazak u avion uljepšao novogodišnje praznike radnicima na aerodromu u Rosariju

Odličan potez Argentinca

Messi pred ulazak u avion uljepšao novogodišnje praznike radnicima na aerodromu u Rosariju

Endin Čaušević

Lionel Messi neće igrati večeras na meču protiv Eibara jer se tek danas vratio u Barcelonu.

Argentinac je prije sedam dana nakon meča protiv Valladolida otputovao u Argentinu gdje je sa svojom porodicom proslavio Božić.

Klub je odlučio da mu izađe u susret i produži odmor nakon što je Ronald Koeman odlučio da Messi neće igrati večeras protiv Eibara.

On je sinoć krenuo iz Argentine za Barcelonu, te je oduševio radnike na aerodromu jer je pristao da se fotografiše sa svakim od njih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Radnici su poručili da im je to najljepši božićni poklon jer ne mogu tako često da uhvate Messija da nije u nekoj gužvi i tako raspoložen za fotografisanje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velezovac
Mom odusevljenju nema kraja ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi