Koeman pravi veliku grešku: Stigla ponuda za Puiga koja je iznenadila cijeli klub

Žele ga Rossoneri

Koeman pravi veliku grešku: Stigla ponuda za Puiga koja je iznenadila cijeli klub

Endin Čaušević

Ronald Koeman je ljetos preuzeo klupu Barcelone i u startu je otpisao nekoliko fudbalera.

Barcelonu je tokom ljeta napustilo nekoliko igrača koje je Koeman prekrižio, a jedini koji je ostao je mladi veznjak Riqui Puig. Nizozemac je poručio Puigu da je najbolje da ide na posudbu jer neće dobiti šansu, ali je on to odbio.

Puig je vjerovao da se može izboriti za svoju minutažu u katalonskom klubu, no to se u prvom dijelu sezone baš i nije desilo. Ovaj 21-godišnjak odigrao je samo četiri utakmice i upisao ukupno 77 minuta.

To posebno ljuti navijače Barcelone koji vjeruju da Puig zaslužuje šansu kod Koemana jer se radi o velikom talentu katalonskog kluba. No, jasno je da Nizozemac tako ne misli i ponovo je Puigu poručio da je najbolje da u januaru napusti klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji pišu da je interes za Puiga veliki i da su time iznenađeni i u Barceloni. Klub želi da pošalje mladog veznjaka na posudbu do kraja sezone, a Mundo Deportivo piše da se za njega raspituje čak i Milan.

Navodno, Rossoneri žele dovesti Puiga već početkom januara, ali uz opciju da mogu otkupiti njegov ugovor. Ukoliko Barca na takav način ostane bez jednog od najtalentovanijih veznjaka onda to sigurno navijači nikada neće oprostiti Koemanu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nono
Duga klupa dobija prvensto i utakmice na tri fronta ! Pa pola ekipe je u autu !! POD HITNO 3 pojačanja u svakom redu !!
0 1
Mele
Milan kupuje sve, od Jovica, Giroua, Millika, sad evo Zaha ce ih do titule da odvede, ali samo na ovom portalu. Samo zdrav Zlatan i u formi, niko im vise ne treba...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi