6

Komentari (6)

Vienner
A s linije sto je skino par zicera ter stegen to nisu mrve od kukurznog brasna?
sipopugaloma
Causevic se natovario na kosti najboljem igracu svih vremena hehehe
Vienner
Pa dokle vise Penal VAR i provlacenje ponisten go za 1:1.tanko jos sad Betis pa Atletiko auuuuu valja se vadit Kumane
Darkwood
Messi me max počeo nervirati. Ako ti se ne igra idi brate, vako samo kuci čitav tim. Zbog njega neki igraci u grču igraju. Karakter kakav on sad pokazuje to je nesta najgore sto čovjek moze imati. Nažalost vaki ljudi postoje na svakom mjestu, oni znaju da ukenaju atmosferu maximalno.. Barceloni treba samo dobar spic i arogantnog argentica prodati Man City u sljedećem prelaznom roku.
fsusak10
Sta napisa i osta ziv...
Maestro
Žutokljunac u igru samk Meaijevo dupelisce uvodi i protiv osakaceni Dynamo je odigrao pristojnu utakmicu protiv slabog protivnika i domaćin samo maeatralnom Ter Stegenu može zahvaliti za pozitivan rezultat a indolentni Mesi trebao bi malo da grije klupu sve u svemu od velikog kluba jad i bijeda od nastupa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.