Messi i dalje zabija samo iz penala: Barcelona nekako slavila, Juventus ubjedljiv u Mađarskoj

Pjanić igrao sat vremena

Messi i dalje zabija samo iz penala: Barcelona nekako slavila, Juventus ubjedljiv u Mađarskoj

A. Čaušević

Juventus i Barcelona su upisali pobjede u 3. kolu Lige prvaka te napravili veliki korak ka prolasku u nokaut fazu.

Barcelona je uspjela pobijediti Dynamo s 2:1. Katalonci su bili bolji rival, ali su se gosti pokazali kao tvrd orah te su poprilično napatili favorizovane domaćine.

Lionel Messi je nastavio seriju pogodak iz penala. U 5. minuti dosuđen je kazneni udarac za domaće kojeg je u gol Argentinac pretvorio bez problema.

Gerard Pique je u 56. minuti udvostručio prednost domaćih, a gosti su se u igru vratili deset minuta kasnije preko Tsygankova.

Miralem Pjanić je bio starter, a Ronald Koeman ga je iz igre izveo nakon sat vremena igre.

Juventus je protutnjao Budimpeštom. Stara dama je pobijedila Ferencvaros s 1:4 uz još jedno sjajno izdanje Alvara Morate koji je zabio dva gola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svoj prvijenac u sezoni zabio je i Paulo Dybala, dok je četvrti gol djelo Dvalija koji je na nesretan način u finišu zatresao vlastitu mrežu.

Utješni gol za domaće u 90. minuti zabio je Boli. Kod Ferencvaroša Adnan Kovačević je meč odgledao s klupe, dok Eldar Ćivić nije bio u protokolu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sipopugaloma
Causevic se natovario na kosti najboljem igracu svih vremena hehehe
1 4
Vienner
Pa dokle vise Penal VAR i provlacenje ponisten go za 1:1.tanko jos sad Betis pa Atletiko auuuuu valja se vadit Kumane
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi