Barcelona kontaktirala policiju: Messi i saigrači izgubili strpljenje zbog navijača

Prave im dosta problema

Barcelona kontaktirala policiju: Messi i saigrači izgubili strpljenje zbog navijača

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone žalili su se klubu zbog navijača koji se okupljaju ispred stadiona i zaustavljaju njihove automobile kako bi ih fotografisali ili snimili.

Španski mediji objavili su da se u posljednje vrijeme ispred Camp Noua i trening centra katalonskog kluba okuplja sve više osoba, a mahom su to djeca koja žele zaustaviti svoje idole kako bi se s njima fotografisali.

Međutim, to je sada postao problem je rse nekoliko puta desilo da iznenada ilete ispred automobil, te igrači jedva uspiju da zakoče kako ih ne bi udarili.

Prije nekoliko dana grupa navijača zaustavila je Lionela Messija, a on je bio otekako ljut zbog toga.

"Pa, snimaš me svaki dan kako ti više ne dosadi. Uvijek imaš isti snimak i više ne razumijem šta ti je tu zanimljivo", govorio je Messi ovom navijaču koji je kasnije objavio snimak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, probleme je imao i golman Neto koji je nazvao okupljene idiotima jer je jedva zaustavio automobil kako ih ne bi udario. Ostali igrači također pokušavaju da prođu bez problema i itekako paze kako ne bi neko od njih iskočio što se očito često dešava.

Zbog toga je Barcelona kontaktirala i policiju koja će ubuduće imati zadatak da riješi ovaj problem.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Iziksaudvicu
Daleko ste vi od profesionalaca, mrsko vam davati autograme, nije ni čudo što fudbal propada kad se sve vrti oko novca. Da vam plaćaju autograme rado bi ih dijelili.
6 11
Fan_Barce
Odoh se i ja baciti nekom pod auto
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi