Senzacionalne vijesti: Šta se to sprema 1. jula 2023. godine?

Čini se da je Messi odlučio

Senzacionalne vijesti: Šta se to sprema 1. jula 2023. godine?

Eldar Ganibegović

Lionel Messi prošle je godine napustio Barcelonu te kao slobodan igrač potpisao za PSG.

Ipak, čini se kako bi Argentinac ponovo mogao obući dres Katalonaca, a glasine o tome su sve češće i češće.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci Radio Catalunya objavio kako je sve dogovoreno oko Messijevog prelaska na Camp Nou, sada takve vijesti prenose i drugi novinari.

Miquel Blazquez, specijalizovan za vijesti o Barceloni, tvrdio je krajem prošle sedmiceda Leo Messi neće nastaviti karijeru u PSG-u.

"Već sada je jasno da Leo Messi neće produžiti ugovor s PSG-om. Argentinski fudbaler sljedeće sezone neće nastaviti igrati u Parizu", napisao je na Twitteru.

Istu informaciju iznijela je i argentinska novinarka Veronika Brunati.

"1. jula 2023. Leo Messi bit će igrač Barcelone", napisala je zaposlenica stanice Telemundo Deportes. Ovo bi mogli biti revolucionarni izvještaji koji će uvjeriti navijače Barcelone da je povratak njihove zvijezde gotovo siguran.

Da će Messi biti igrač Barcelone piše i portugalski novinar Pedro Alemida. "Barcelona želi. Leo Messi želi. PSG želi produžiti ugovor, ali Messi nikada nije zaboravio Barcelonu. Od 1.jula  2023. bit će igrač Barcelone!", napisao je na svom Twitteru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ugovor sedmerostrukog osvajača Zlatne lopte s pariškom momčadi vrijedi do 30. juna 2023. godine i sada nema naznaka da će ga produžiti što svakako samo pojačava glasine o njegovom povratku u staro jato. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Ko je kepec, ili bolje receno sta je ovo njesto sa slike? Maknite ovo sa naslovnice, djeca vam se smiju!
1 5
DOKTOR_GAZ_
Odlazi u AR567AL. Zeli da osjeti ZADOVOLJSTVO U PORAZU..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi